Επιτυχημένη η συμμετοχή του ομίλου TEDRA στη FOODTECH 2019

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του ομίλου TEDRA στην 1η έκθεση για τις τεχνολογίες παραγωγής και συσκευασίας τροφίμων και ποτών FOODTECH 2019,που διεξήχθη στις 12-14 Οκτωβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος). Χιλιάδες επισκέπτες, ιδιοκτήτες και στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών, επισκέφτηκαν την έκθεση στις 3 ημέρες λειτουργίας της.

Το περίπτερο του ομίλου TEDRA δέχθηκε πληθώρα επισκεπτών δίνοντάς μας την ευκαιρία, να παρουσιάσουμε σε διεθνές επίπεδο, τις υπηρεσίες της αερόβιας και της αναερόβιας τεχνολογίας και την σημασία τους τόσο για τις ίδιες τις βιομηχανίες όσο και για τo περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας μονάδες προσομοίωσης των διεργασιών της αερόβιας και αναερόβιας τεχνολογίας του ομίλου VEOLIA, οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με τις  βιολογικές μεθόδους επεξεργασίας αποβλήτων σε πραγματικές συνθήκες.

Παράλληλα, υπήρξαν πολλές επαφές και προσωπικές συναντήσεις με επαγγελματίες του κλάδου εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για περαιτέρω συνεργασία στο προσεχές μέλλον.  

Previous

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Δίκτυα Αποχέτευσης Απολλωνίας & Αρτεμώνα Δήμου Σίφνου»

Επίσκεψη του ομίλου TEDRA στη διεθνή έκθεση ECOMONDO

Next