Ανθρώπινο Δυναμικό

Εφαρμόζουμε μια ανθρωποκεντρική και δίκαιη πολιτική ανθρωπίνων πόρων, με στόχο την εξασφάλιση σχέσεων αμοιβαίας συνεργασίας σε πνεύμα ειλικρινούς και αμοιβαίου σεβασμού.

Οι άνθρωποί μας (Μία μεγάλη ομάδα με πολυετή εμπειρία )


Στην εταιρεία μας, εφαρμόζουμε μια ανθρωποκεντρική και δίκαιη πολιτική ανθρωπίνων πόρων, με στόχο την εξασφάλιση σχέσεων καλής συνεργασίας σε πνεύμα ειλικρινούς και αμοιβαίου σεβασμού.


Σε ένα άρτιο και υγιές εργασιακό περιβάλλον με εταιρική και κοινωνική υπευθυνότητα, οι άνθρωποί μας επιμορφώνονται, εκπαιδεύονται, παρακινούνται και εξελίσσονται, με κίνητρο την βελτίωση της ανθρώπινης καθημερινότητας και την προστασία του περιβάλλοντος.


Στοχεύοντας σε μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίας εμπιστοσύνης, το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένους ανθρώπους, με εξειδικευμένη γνώση και υψηλή κατάρτιση στον τομέα τους.

Ευκαιρίες καριέρας


Έχετε πάθος με τον κατασκευαστικό τομέα; Σας ενδιαφέρουν οι νέες εξελίξεις και οι σύγχρονες τεχνολογίες; Εστιάζετε πάντα στην ποιότητα της ανθρώπινης ζωής και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων; Τότε, είστε ο άνθρωπός μας. Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου TEDRA, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]