Τέσσερα βραβεία απέσπασε ο όμιλος TEDRA στα Environmental Awards 2022

Tην Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, ο όμιλος TEDRA διακρίθηκε με τέσσερα βραβεία στην τελετή απονομής των Environmental Awards 2022, που πραγματοποιήθηκαν στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, απέσπασε χρυσό βραβείο στη κατηγορία “Energy Efficiency” για την εισαγωγή και εφαρμογή της MEMTHANE® VEOLIA, τη σύγχρονη τεχνολογία για αποδοτική διαχείριση αποβλήτων με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, στην ελληνική αγορά.

Τρία αργυρά βραβεία έλαβε στις κατηγορίες “Sustainable Infrastructure Development”, “Sustainable Agriculture” και “ESG Initiatives”. Οι διακρίσεις αυτές αφορούν σε πράσινα έργα και καινοτόμες τεχνολογίες, όπου μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην αειφορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη διάκριση του ομίλου TEDRA στην κατηγορία “ESG Initiatives”, επιβραβεύονται οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του, σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG).

Τα βραβεία αυτά αποτελούν έμπνευση και κίνητρο για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά στον όμιλο TEDRA, με στόχο την παροχή υπηρεσιών για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Previous

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου της Δ.Ε. Κόνιτσας

Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση της λειτουργίας της ΕΕΛ Μεγαλόπολης

Next