“Οι πράσινες τεχνολογίες μετά την πανδημία”: Συνέντευξη του κ. Γκλιάου στο περιοδικό ECOTEC

Ο Διευθυντής του Περιβαλλοντικού Τμήματος του Ομίλου TEDRA κ. Παντελής Γκλιάος, παραχώρησε συνέντευξη στο μηνιαίο περιοδικό ECOTEC, για τη σημασία της διαχείρισης των αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων στην Ελλάδα.

Ο κ. Γκλιάος σχολίασε τις επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά των πράσινων τεχνολογιών αλλά και την πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο νομοθετικό πλαίσιο της Ελλάδας και στην μέριμνα που θα πρέπει να δοθεί από την πλευράς της πολιτείας για την τήρηση των νόμων, αλλά και για τις πρωτοβουλίες και τα κίνητρα που θα πρέπει να υιοθετηθούν από τις επιχειρήσεις. Τόνισε όμως την αλλαγή που παρατηρείται στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων και την προστιθέμενη αξία που προσδίδουν σε μία βιομηχανία.

Ο όμιλος TEDRA θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση τεχνολογιών του περιβάλλοντος, «Verde.tec», η όποια έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2020.

Για να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Γκλιάου, παρακαλώ επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο (σελ.32-33): https://bit.ly/3g6MNkB

Previous

Ο όμιλος TEDRA συνεχίζει το έργο του

Εκπαίδευση στελεχών του ομίλου TEDRA για την ανάπτυξη τεχνικών πωλήσεων

Next