Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας & απονομή βραβείων 2019  

Ο όμιλος TEDRA πραγματοποίησε την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τo βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου στο κέντρο ΕΝ ΛΑΡΙΣΗ στη Λάρισα.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο κ. Γιάννης Τόλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους αναφέροντας πως “Το ανθρώπινο δυναμικό μας, δηλαδή εσείς, αποτελείτε το σημαντικότερο κομμάτι της εταιρείας. Όλοι μαζί μοιραζόμαστε τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες μιας προσπάθειας. Θέτουμε από κοινού πλέον υψηλούς αλλά εφικτούς στόχους και δεσμευόμαστε στην παροχή υπηρεσιών και τεχνογνωσίας ανώτερης ποιότητας”.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν τα στελέχη του ομίλου όπου αναφέρθηκαν στην ανασκόπηση του προηγούμενου έτους και έθεσαν τους στόχους για το 2019. 

Τέλος, δόθηκαν τα ετήσια βραβεία της αξιολόγησης 360° του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου που έχει θεσπίσει ο όμιλος TEDRA από το 2017. Συγκεκριμένα, το Βραβείο Αριστείας 2018 παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Πάντος, Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών και το Βραβείο Βελτίωσης 2018 οι Βασίλης-Ζήσης Δούρος, Ανδρέας Βουλκίδης, μηχανικοί του oμίλου TEDRA.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη του ομίλου  και οι εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Previous

Ολοκλήρωση της κατασκευής μεταλλικού κτιρίου στη ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Κατασκευή βαρυτικού δικτύου ακαθάρτων Νέας Αγχιάλου»

Next