Κοπή πίτας & απονομή βραβείων 2018

Ο όμιλος TEDRA πραγματοποίησε την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Divani Palace στη Λάρισα.

Την εκδήλωση «άνοιξε» με ομιλία του ο κ. Γιάννης Τόλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους αναφέροντας πως «Το ανθρώπινο δυναμικό είναι το μόνο στοιχείο μιας εταιρείας το οποίο έχει ανεκτίμητη αξία. Γι’ αυτό ο όμιλος TEDRA, και εγώ προσωπικά, επενδύουμε σε αυτό, επομένως θεωρώ ότι είστε κομμάτι της επιτυχίας μας έως και σήμερα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν τα στελέχη του ομίλου, τα οποία αναφέρθηκαν στην ανασκόπηση των τμημάτων για το 2017 και έθεσαν τους στόχους για το 2018.

Ακολούθησε γεύμα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε πολύ ευχάριστο κλίμα στο κέντρο «ΕΝ ΛΑΡΙΣΗ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη του ομίλου  και οι εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Previous

Κατασκευή μονάδας αναερόβιας τεχνολογίας στη βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.

Περιβαλλοντική αδειοδότηση μονάδας παραγωγής στη Γαλανόβρυση Δ. Ελασσόνας

Next