Επιτυχής η συμμετοχή του ομίλου TEDRA στην έκθεση Verde.tec 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ομίλου TEDRA στην εξιδεικευμένη έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος Verde.tec 2022 που πραγματοποιήθηκε από τις 18-20 Μαρτίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Το περίπτερο του ομίλου TEDRA δέχθηκε πολλούς επισκέπτες στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν τις υπηρεσίες της αερόβιας και της αναερόβιας τεχνολογίας και τη σημασία τους τόσο για τις ίδιες τις βιομηχανίες όσο και για το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας μονάδα προσομοίωσης των διεργασιών αερόβιας τεχνολογίας του ομίλου VEOLIA, οι επισκέπτες εξοικειώθηκαν με τις βιολογικές μεθόδους επεξεργασίας αποβλήτων σε πραγματικές συνθήκες.

Ιδιαίτερος καλεσμένος του ομίλου TEDRA αποτέλεσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας AnoxKaldnes, μέλος του ομίλου VEOLIA, ο οποίος παρείχε εξειδικευμένες απαντήσεις σχετικά με την λειτουργία και την σημασία της αερόβιας τεχνολογίας σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η έκθεση αποτέλεσε πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και εκπροσώπων του βιομηχανικού κλάδου, καθώς και μοναδική ευκαιρία για την προβολή του έργου του ομίλου σε διεθνές επίπεδο και τη δημιουργία σημαντικών επαφών με επαγγελματίες του κλάδου.

Previous

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή νέου κεντρικού αγωγού αποχέτευσης Καμένων Βούρλων

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή μεταλλικού κτιρίου για τη βιομηχανία γάλακτος ΟΜΗΡΟΣ

Next