Διάκριση του ομίλου TEDRA στα ΕΒΑΕ

Μεγάλη διάκριση έλαβε ο όμιλος TEDRA στην κατηγορία «Προϊόντα & Υπηρεσίες», των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον 2020, τα οποία διοργανώνονται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Έργο αναφοράς του ομίλου ήταν η κατασκευή μιας πρότυπης μονάδας αναερόβιας επεξεργασίας υγρών αποβλήτων με παραγωγή βιοαερίου και μονάδα συμπαραγωγής ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας για τη βιομηχανία επεξεργασίας γάλακτος ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε..

Πρόκειται για ένα έργο  το οποίο δίνει λύση στο περιβαλλοντικό ζήτημα για τις βιομηχανίες τροφίμων χωρίς τη λειτουργία βιολογικού καθαρισμού, εξασφαλίζοντας τις ενεργειακές ανάγκες της επιχείρησης μέσω της παραγωγής βιοαερίου, μειώνοντας παράλληλα το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων του ομίλου, το όραμα και την στρατηγική τους, που στόχο έχουν την προώθηση ορθών περιβαλλοντικών πρακτικών σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων του.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021.

Previous

Υπογραφή σύμβασης του έργου αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης Δ.Ωραιοκάστρου

Υπογραφή συμβάσεων για έργα υποδομών αποχέτευσης του Δήμο Ιωαννιτών

Next